ADRADe jaarlijkse kerstdozenactie van ADRA Nederland is weer van start gegaan! Doet u ook mee? Kinderen hier pakken samen met hun vriendjes, ouders, opa`s en oma`s of school kerstdozen in voor leeftijdsgenootjes in Oost Europa. Dit jaar geven we kinderen in weeshuizen, kinderziekenhuizen, basisscholen en een vluchtelingenkamp in Montenegro een verrassend leuk kerstcadeau. Zo bezorgen we deze kinderen een onvergetelijke kerst en leren onze kinderen hier dat welvaart helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

 Voor slechts vijf euro koopt u een kerstdoos bij ADRA Nederland. Tot uiterlijk woensdag 27 november kunt u de doos weer inleveren met daarin verschillende cadeautjes.

 Meer weten? Neem dan contact op met ADRA Nederland door te bellen naar 030 – 6917584 of mail naar info@adra.nl.

Delen:

Plaats een reactie