Foto Marhainska
Na een uitgebreide sollicitatieprocedure zijn afgelopen donderdag (3 oktober) de handtekeningen gezet onder de arbeidsovereenkomst van Marhainska Sakoetoe om de nieuwe medewerkster bij het Advent Jeugd Verbond (AJV) te worden. Marhainska is lid van de gemeente Huis Ter Heide en is daar zeer actief betrokken bij allerlei dingen, maar in het bijzonder bekend van de jeugdprogramma’s.

Ze is uitstekend opgeleid, daarnaast is zij ook goed ‘ingevoerd’ bij landelijke evenementen als openingskampen, jeugdcongressen en jeugdrallies. In 2012 was ze medeverantwoordelijk voor de organisatie van de jeugdrally van Huis ter Heide, die bij velen nog steeds op het netvlies staat als een voorbeeld van een fantastische jeugdrally. Ook kent ze de kerk internationaal o.a. via haar deelname deze zomer aan het congres in Novy Sad. Marhainska, die geboren is in Zeist, op Curaçao gewoond heeft en in Nederland gestudeerd heeft, spreekt naast Nederlands en Engels ook Spaans en Papiamento.

Ze zal volgens departementshoofd voor jongeren Hans Ponte haar draai snel gevonden hebben bij AJV. “Met Marhainska Sakoetoe als personal assistent heeft AJV een jeugdige kanjer in huis kunnen halen, die met haar inspirerende lach, zowel op kantoor als in het land veel zal gaan betekenen. Ik ben blij dat Marhainska heel bewust gekozen heeft om de komende jaren bij AJV te komen werken! Ik hoop samen met haar ook mijn droom van de FN4U (maandelijkse regionale jeugdprogramma’s) in veel delen van Nederland te kunnen verwezenlijken. Marhainska brengt wat dat betreft een schat aan ervaring mee uit haar kerkgemeente”, aldus Hans Ponte.

Marhainska zal per 1 november officieel gaan beginnen bij AJV.

Delen:

3 reacties op “Nieuwe medewerker bij AJV

 1. Maricel Sakoetoe op zegt:

  Dear Lord,
  You are the King of Kings and Lord of Lords. You are the great and powerful God who is above all gods. I thank you for your goodness and grace. Your compassion is intertwined with everything you do.
  Thank you for your great desire to bless Marhainska. Thank you that you are always thinking about what is best for she. Thank you that you are going to help she to be employed at a good job
  I will praise you for each job that you give she along the way to your perfect job for she. Thank you for each advance and each new position you lead she to find. You are she guide, and she will walk with you.
  Lord, you gave she talents, gifts, and abilities. You know she strengths. You made she for a purpose. I take joy in reminding myself that you will open good doors of opportunity for she that no one can close, and you will close harmful doors that no one can open. You always have she good in mind. By faith, I believe that you will guide she to accomplish those things that you created she to do. In Jesus’ name, I pray.
  Amen

 2. Lisette Jakob op zegt:

  Marhainska, moge de Here je rijkelijk zegenen en wijsheid geven, opdat je een zegen mag zijn voor zowel de jeugd als een ieder met wie je in contact komt.
  Let your smile keep shining!

 3. Evelyne Spasojevic op zegt:

  ik wens je veel zegen en wijsheid toe.
  Je smile heb je vast mee.
  Succes in je nieuwe werk.

Plaats een reactie