Definitieve Beleidsplan 1Na vele maanden overleg, brainstormen en plannen is het beleidsplan voor de periode 2012-2017 gereed.

In de komende tijd willen wij extra investeren in drie dingen die mensen vandaag de dag nodig hebben. Drie dingen die van nature deel zijn van het adventisme: optimisme, dienstbaarheid en levenskwaliteit. In een wereld van crisis, waar duizenden hun vertrouwen in systemen en overheden verloren hebben, biedt God optimisme. In een wereld waar de gewone persoon alleen aan zichzelf denkt, zijn wij dienstbaar. In een wereld vol ziekte, zorgen en stress, een wereld waar velen de zin van het leven niet zien, biedt het adventisme levenskwaliteit.

Hierdoor zullen adventisten kunnen zeggen dat hun kerk ‘een kerk is om trots op te zijn!’

U kunt het complete beleidsplan hier downloaden. Gezien dat het document 40 pagina’s lang is, kunt u ook de verkorte versies in drie delen lezen: Een kerk om trots op te zijn, Investeren in optimisme, dienstbaarheid en levenskwaliteit en Stand van zaken uniecongresbesluiten. Later dit jaar zal er een boekje uitkomen voor alle leden met een samenvatting van het beleid.

Delen:

bible-study-group

2 reacties op “Beleidsplan 2012-2017

  1. Pinkback: Beleidsplan | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

  2. Berry Quak op zegt:

    Klasse dat het nu al gereed is en naar de gemeenten is door gestuurd. Nu zorgen dat in elk district cq gemeente het wordt door gepakt zodat we inderdaad gaan zien dat we trots zijn op onze kerk!!

Plaats een reactie