In het eerste weekend van september organiseerde het gezinspastoraat voor de tweede keer dit jaar het gezinnenkamp. Ook deze keer kwam een aantal gezinnen uit verschillende gemeentes bij elkaar om in eigen tent of caravan het weekend met elkaar door te brengen op het landgoed Oud Zandbergen.gezinnenkamp

Oudere echtparen, jongere echtparen, gezinnen met grote of kleine kinderen; iedereen was welkom op het gezinnenkamp. De sfeer was ook deze keer erg goed. Jong en oud ontmoetten elkaar in een ongedwongen sfeer en ontspannen omgeving. Het was een mooi weerzien van oude bekenden en vrienden. Nieuwe vriendschappen ontstonden en er waren veel mooie en inspirerende gesprekken. De kinderen vonden elkaar tijdens het spelen in het bos en bij de vleermuizenberg. Ze deden mee met de speurtocht en ’s avonds gingen ze marshmallows roosteren bij het kampvuur.

Op sabbatochtend was er gelegenheid om naar de dienst in de Kapel te gaan. Aansluitend was er koffie met lekkers op het kampeerterrein. Ook dagjesmensen bezochten het gezinnenkamp en genoten van de gezelligheid. De sabbatsluiting vond plaats rondom het kampvuur met samenzang, bijbelteksten en bemoedigende woorden.

gezinnenkampZelfs het weer werkte mee;  alleen in de vroege uurtjes op zondag regende het flink. De rest van het weekend bleef de zon boven het landgoed schijnen.

Iedereen die over een tent of caravan beschikt en het leuk vindt om samen met andere medegelovigen het weekend door te brengen is van harte welkom op het gezinnenkamp. Volgend jaar is het gezinnenkamp gepland in het weekend van 27 t/m 29 juni.

 
Met dank aan Sonja Gelderblom voor dit verslag.

Delen:

Plaats een reactie