Beslissingskaart van Gaby0001Vandaag precies vijf weken geleden waren vijftig jongeren uit Nederland in Novy Sad getuige van een heel bijzondere doop. Daar werd een oproep gedaan via een in te vullen beslissingskaart met de mogelijkheid voor Bijbelstudie of voor een opnieuw je verbinden aan de Heer, maar ook voor hen, die nog niet gedoopt zijn om gedoopt te worden.

Eén van de jongeren van Nederland, Gabriëlla Dinzey,  heeft daarna een aantal keren gesproken met Ds. Ponte, departementshoofd Jongeren en Gezinnen van het Landelijk Kantoor. Zij had de wens om op het openingskamp aan al haar vrienden en vriendinnen en haar gemeente Utrecht te laten zien dat zij voor Jezus en zijn kerk kiest.

Volgende week zal er tijdens het openingskamp op de zaterdagavond rond zonsondergang ook gedoopt worden. Op Katimavik – plaats waar ‘oude’ vrienden elkaar ontmoeten – naast of in de grote tent! In het thema ‘Succes Verzekerd’ zal dit een geweldig getuigenis zijn: Gabriëlla zal laten weten dat haar leven niet meer stuk kan en dat haar succes verzekerd is in Jezus.

Er zullen zo’n 250 jongeren zijn en we hopen dat velen geïnspireerd worden door deze bijzondere doop. Velen zullen zeggen wat er  in Handelingen 8: 36 staat:

Waarom zou ik niet gedoopt kunnen worden?

Over 2 weken staan op deze site prachtige foto’s. Maar live meemaken is natuurlijk veel beter dan foto’s kijken naderhand! Iedereen is welkom

Delen:

Plaats een reactie