Ds. Lex van Dijk heeft een week lang de werkers van de Inter-Amerikaanse Divisie toegesproken. Rond het thema ‘Iedereen is naar U op zoek!’ en het evangelie van Markus verzorgde hij negen overdenkingen in het Dominicaanse Republiek.

Ds. Israel Leito, voorzitter van de divisie, nodigde Ds. van Dijk uit. “Het is belangrijk om alle zorgen aan de kant te zetten, en als team ons te richten op het geestelijke leven,” aldus Ds. Leito.

Ds. van Dijk, die tevens psycholoog is, is predikant van de gemeentes Utrecht, Uniek, en Huis ter Heide. Hij blikt terug: “de sfeer was goed en ik voelde me heel erg thuis. Je ervaart dat je een grote familie bent. De Midden-Amerikaanse mensen zijn warme en hartelijke mensen.”

Meer lezen? Lees hier het artikel op de site van de Inter-Amerikaanse Divisie.

lex99

 

Delen:

Plaats een reactie