Op 9 juli is een bijzondere tentoonstelling geopend in het Drents Museum. Rollen die de wereldopinie over de Bijbel 50-60 jaar geleden compleet op de kop zetten. Een van de drie belangrijkste archeologische ontdekkingen van de 20e eeuw, naast het graf van Toetanchamon en het Terracotta leger van Xi’an. De tentoonstelling duurt tot en met 5 januari 2014.

Naar aanleiding van deze unieke tentoonstelling, hebben een aantal christenen uit diverse kerkgenootschappen, een internationale conferentie georganiseerd over het boek dat centraal staat in deze tentoonstelling. Deze conferentie begint op 31 augustus en duurt tot en met 4 januari 2014.

flyerfront

Toegang: Vrij (vrijwillige bijdragen en donaties zijn van harte welkom).
Locaties:  Assen, Hooghalen, Groningen en in de Ark van Noach in Dordrecht

Meer informatie is te vinden op www.geloofjijhet.com.

 

Delen:

Plaats een reactie