Vrouwenpastoraat1In de gemeente Zoetermeer zijn een aantal vrouwen 10 jaar lang bezig geweest met de vrouwenclub. Elke maand was er een bijeenkomst, met allerlei onderwerpen. Van vasten en bidden tot knutselen en een filmavond. De hele gemeente werd ook voor  sommige bijeenkomsten uitgenodigd. B.v. sabbatsluiten in de duinen.

Twaalf van de leden van de vrouwenclub hebben in het weekend van 28 juni t/m 1 juli 2013 samen  doorgebracht ter viering van 10 jaar lief en leed met elkaar delen.

“We hebben elkaar nog beter leren kennen. Hebben samen gehuild, maar overwegend gelachen. De vrouwen zijn nader tot elkaar gekomen en dat was de bedoeling.”

vrouwenpastoraat 2

Ds. Dwight van Ommeren en Alex Depusois gaven geestelijke ondersteuning op sabbat. Ze spraken over de perfecte christelijke vrouw. Hierbij waren de partners van de vouwen uitgenodigd voor een programma gericht op de perfecte christelijke man. Was heel erg interessant en we hebben veel geleerd over onze mannen en we hopen dat de mannen ook geleerd hebben over de vrouwen. Maar samen hebben we veel gelachen.

Het weekend is zeer positief ervaren en er is al gevraagd of er volgend jaar weer een bijeenkomst zal zijn.  Om toch meer sociale activiteiten samen te kunnen houden is besloten om te starten met een activiteitenclub. Geïnteresseerden kunnen lid worden van de activiteitenclub. Na de zomervakantie zal er meer invulling aan de activiteitenclub gegeven worden.

 

Delen:

Plaats een reactie