IMG_1297

Op sabbat (zaterdag) 6 juli deed Enrico Karg intrede in de gemeente Lelystad. In een feestelijke dienst droeg Ds. Henk van der Kamp, al 8 jaar predikant van Lelystad, de gemeente over aan zijn opvolger. Ds. Van der Kamp  geniet vanaf 1 juli van zijn pensioen, en zal lid blijven van de gemeente Lelystad.

Ds. Tom de Bruin, algemeen secretaris, was aanwezig namens het landelijk kantoor van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Ds. De Bruin memoreerde aan de tijd dat hij de predikant van Enrico Karg was en welke rol hij mocht spelen in zijn roeping tot predikant. Ds. De Bruin voltooide de officiële overdracht van de gemeente, na een volmondig “ja” van Enrico Karg en de twee ouderlingen van de gemeente.

Op 21 september zal Enrico Karg ingezegend worden in Den Haag. Hij is al bijna twee jaar bezig met zijn proponentschap, gesteund door Ds. Jan Koeweiden. Ds. Koeweiden sprak een aantal woorden tijdens de dienst, waaronder: “Ik wens Enrico alle zegen toe in zijn werk in Lelystad. Het was een voorrecht om met hem samen te werken en ik kijk uit naar het goede werk dat hij zal doen voor de Heer.”

Delen:

Plaats een reactie