Het Departementaal Team van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventistenamsterdam noord brandweerteam heeft op 12 juni het projectvoorstel van de groep Amsterdam Noord goedgekeurd, waardoor dit project nu de status van ‘church plant’ heeft gekregen.

De status van church plant houdt in, dat dit project groen licht heeft gekregen om door zich verder te ontwikkelen tot een reguliere adventgemeente. De begeleiding van Amsterdam Noord ligt in handen van ds. Wim Wiersema.

In april 2012 is de groep begonnen met erediensten in Baptistenkerk ‘De Brug’ aan de Aakstraat, maar daarnaast is zij ook actief in de wijk. Begin mei organiseerde zij nog een Vakantie Bijbelschool, waarbij zelfs de brandweer acte de présence heeft gegeven!

Het Departementaal Team waardeert de maatschappelijk betrokken insteek van ‘Noord’ en wenst de teamleden veel zegen en gezondheid om hun projectvoorstel verder te kunnen uitvoeren.

Delen:

1 Reactie “Amsterdam Noord officieel ‘church plant’

  1. Poul van Bremen op zegt:

    Ik woon en leef al vele jaren in het zuiden van México. De laatste keer dat ik in Nederland was, was in october 2002. Ik ben van plan om in juni/juli naar Amsterdam te komen en wil grtaag bij die gelegenheid adventisten ontmoeten. Mijn dochter woont in Amsterdam Noord. Mijn email is pablo141995@hotmail.com en mijn naam is Poul van Bremen. Graag een spoedig antwoord om meer uit te wisselen. Groet, Poul

Plaats een reactie