977327_10151436834966766_1144947727_oOp 12 juni heeft het Algemeen Kerkbestuur besloten Enrico Karg per 1 september 2013 aan te stellen tot predikant van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Hiermee sluit hij zijn tweejarig proponentsfase af.

Enrico heeft in 2011 zijn Mastersgraad behaald aan Newbold College in Engeland. In september 2011 is hij als proponent-predikant aan het werk gegaan in Amersfoort. Ds. Jan Koeweiden heeft hem vervolgens begeleid en hem het predikantsvak geleerd. Dit jaar heeft hij zelfstandig de pastorale zorg over de gemeente Almere op zich genomen. Vanaf 1 juli krijgt hij ook de gemeente Lelystad onder zijn hoede.

Voor 21 september staat er in het gebouw van de gemeente Den Haag een bijzondere dienst gepland. Daarin zullen Enrico Karg en Guisèle Berkel-Larmonie, die vorige maand al aangesteld was, de handen worden opgelegd als teken van erkenning van hun roeping. Vanaf dat moment zijn zij predikanten met alle plichten en rechten die daarbij horen. Iedereen is uitgenodigd om getuige te zijn van deze bijzondere gebeurtenis.

 

Delen:

1 Reactie “Enrico Karg aangesteld als predikant

Plaats een reactie