Welkom in Leeuwarden

Me time? Yes you can! Deze slogan was op sabbat 8 juni op verschillende plaatsen in het land te horen. De tweede sabbat in juni is door het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten uitgeroepen tot internationale vrouwendag. De vrouwenraad had op deze speciale dag voor het eerst districtsbijeenkomsten georganiseerd met als thema:  Me time? Yes you can!
In totaal kwamen 370 vrouwen uit 40 verschillende gemeenten bijeen in Leeuwarden, Rotterdam, Leusden, Eindhoven en Den Haag.

 

Workshop Health Adventure in Leusden

Workshop Health Adventure in Leusden

Er stond van alles op het programma, samenzang, specials, bemoedigende woorden en een heerlijke warme maaltijd. Verder waren er in totaal 16 verschillende workshops voorbereid. Op iedere locatie verzorgde Health Adventure een workshop, daarnaast konden de vrouwen ook kiezen voor een beauty of creatieve workshop. Zo ontstond door de zang workshop in Rotterdam een prachtig gelegenheidskoor en lijkt  er een boekenclub te zijn gestart naar aanleiding van de ‘living room’ workshop in Den Haag.

 

Gebedsmoment in Den Haag

Gebedsmoment in Den Haag

 

Het hoogtepunt van de dag was het gebedsmoment. Op hetzelfde tijdstip gingen op alle vijf de plaatsen in Nederland de zusters op een bijzondere manier met elkaar in gebed. En ondanks dat er vele kilometers tussen zaten, waren op dat moment alle vrouwen met elkaar door gebed verbonden.

Gezelligheid in Eindhoven

Gezelligheid in Eindhoven

 

 

 

“De dames van de vrouwenraad hebben een geweldige prestatie geleverd, ik ben trots op ze! Het is ook mooi om te zien dat veel vrouwen er voor gekozen hebben om tijd aan zichzelf te besteden door aanwezig te zijn. Dit smaakt naar meer.” Aldus Madelon Comvalius, staffunctionaris Vrouwenpastoraat van de Adventkerk.

 

Eten in Rotterdam

Eten in Rotterdam

Volgend jaar is de internationale vrouwendag op sabbat 14 juni. De vrouwenraad hoopt dan weer een mooi programma te kunnen aanbieden. Zet u de datum alvast in uw agenda?!

Delen:

Plaats een reactie