IMG_1885

Afgelopen weekend kwamen vijftig tieners uit het hele land op Oud Zandbergen samen om het jaarlijkse Tienerkamp met elkaar te beleven. De tienerleiding had een afwisselend programma voorbereid met als thema: Durf jij ?!

De tieners kregen met verschillende vraagstellingen te maken, zoals:
Durf jij voor je geloof uit te komen?
Durf jij een sprinkhaan te eten?
Durf je elkaar te vertrouwen?
Durf jij je te laten dopen?

Vertrouwen

Vertrouwen

Daarnaast stonden we in het weekend stil bij ‘het durven en het niet durven’ van mannen en vrouwen in de Bijbel. Jona, Petrus, Rachab, Abraham passeerden allemaal de revue. Ds. Jurriën den Hollander gaf de tieners op sabbatochtend op een interactieve manier inzicht in hun eigen persoonlijkheid. Bij iedere persoonlijkheid hoort een andere vorm van durven.

Tijdens de verschillende buitenspelen op sabbatmiddag werd het zonnetje erg gewaardeerd. Zaterdagavond was het tijd voor ‘Ik hou van Holland’. De tieners en leiding hadden zich prachtig uitgedost in het oranje en rood, wit, blauw en de sfeer zat er al snel goed in. Het resultaat was een gezellige, geslaagde avond.Plezier op Tienerkamp

Op zondag ging de wekker om 6.00 uur! De tieners mochten namelijk hun durfgehalte testen in attractiepark Fantasialand in Duitsland. Rond de klok van 21.00 uur waren we moe maar voldaan weer terug en was het voor de tieners moeilijk om afscheid van elkaar te nemen.

Nu is het voor de tieners en de leiding tijd om na te genieten en bij te slapen!

Tienerkamp 2013

Tienerkamp 2013

Delen:

Plaats een reactie