ADRA2Op 26 mei 2013 lopen 10 supporters van ADRA de 2Charity Run in Hilversum, dé sponsorloop van Nederland. ADRADe 2Charity Run is een sponsorloop, waarbij bedrijven, volwassenen en kinderen zich al rennend inzetten voor het eigen gekozen goede doel. De 2Charity Run kent verschillende afstanden en vindt plaats in Hilversum op 26 mei 2013.

Met een groep van 10 lopers zetten wij ons in om de verwoestijning van de provincie Bazega te stoppen. Door ernstige woestijnvorming is de honger en armoede in deze provincie enorm toegenomen. Daarom planten wij duizenden bomen, de groene longen die Bazega zo hard nodig heeft. Ook trainen wij lokale boeren in duurzaam grondgebruik en bouwen wij kleine en grote dijken om regenwater mee op te vangen. Steunt u onze supporters?

Bezoek dan de website http://2013.2charityrun.nl/actie/ik-loop-voor-adra en maak uw gift over.

Delen:

Plaats een reactie