GroepsfotoDe grootste scoutinggroep van AJV-Scouting bestaat in 2013 precies 25 jaar. Dit jubileum wordt op zondag 23 juni tijdens de open dag op Oud zandbergen gevierd. Familie, oud-leden en andere betrokkenen zijn van harte welkom om samen met de huidige Dirk Vinkleden scouting te beleven. Dit gebeurt met scoutingactiviteiten, eten en drinken, foto’s, herinneringen en een hoop gezelligheid.

Iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan het jubileum. Tijdens de open dag vinden de feestelijke jubileumactiviteiten plaats tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Sinds de oprichting in 1988 heeft de Dirk Vinkgroep een andere functie dan alle andere groepen. Dirk Vink richt zich op Adventjongeren die geen scoutinggroep in de buurt hebben. Inmiddels heeft de groep ruim 60 leden. Vier maal per jaar organiseert de groep een scoutingkamp voor haar leden. Kinderen van 7 jaar tot jongvolwassenen beleven scouting gecombineerd met Adventistische waarden.

De Dirk Vinkgroep staat altijd open voor nieuwe leden. Voor meer informatie en contact: scoutinggroepdirkvink@gmail.com

Delen:

Plaats een reactie