Me time? Yes you can!8 juni is het internationale vrouwendag in de kerk van de Zevende-dags Adventisten. Op deze dag organiseert de vrouwenraad van de Nederlandse kerk voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een speciaal programma.
Het thema is: Me time? Yes you can!
Wat het extra bijzonder maakt is dat hetzelfde programma op vijf verschillende plaatsen in het land wordt aangeboden.

Per locatie is een team van zo’n twintig vrouwen vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Inderdaad, dat zijn dus 100 vrouwen in het hele land. Dit doen ze graag om andere vrouwen een gezellige en opbouwende middag en avond te bezorgen.

Ondertussen hebben veel vrouwen zich aangemeld, maar er is nog plek voor meer. Om iedere vrouw de kans te geven zich aan te melden voor dit mooie programma, is de deadline verschoven naar 30 mei 2013. Kortom ladies, aarzel niet en meld je aan.

Meer informatie en het aanmeldingsformulier is op deze site te vinden bij evenementen.

Delen:

Plaats een reactie