2013-05-07_19.29.29

Enthousiaste deelnemers aan de preekcursus in Huis ter Heide hebben op dinsdagavond 7 mei module 2 afgerond met ieder een kort preekje. Het thema van deze module was het verhaal van Zacheüs. Door het bestuderen van de Griekse grondtekst kregen de deelnemers veel extra inzicht in het verhaal. Dit vertaalde zich in een eental zeer goede preken.

Ds. Jurriën den Hollander, stafmedewerker Vorming & Toerusting, geeft door het jaar heen verschillende modules om mensen te leren spreken in de kerk. Iedereen mag meedoen, en de modules kunnen in een willekeurige volgorde gevolgd worden. Als iemand alle modules gevolgd heeft, dan krijg hij of zij een spreeklicentie voor de gemeente.

Kijk hier voor de eerstvolgende preekcursus, en hou de agenda in de gaten voor cursussen dichterbij jou!

Delen:

Reacties zijn gesloten.