Screen Shot 2013-04-30 at 12.11.17

Eindelijk, na een aantal maanden hard werken, is de nieuwe website van de Adventkerk klaar. Door onderzoek hebben wij ontdekt dat de meeste mensen interesse hebben in de blogs van de uniemedewerkers en de nieuwsberichten. Op de nieuwe site is daar veel nadruk opgelegd. Daarnaast maakt de nieuwe site uitgebreid gebruik van sociale media zoals facebook en twitter.

Eén van de speerpunten van de nieuwe uniebestuur is om dichterbij de gemeentes te staan. Daarom is er de mogelijkheid voor leden om rechtstreeks te reageren op berichten en blogs op de website.

De navigatiestructuur is vereenvoudigd, waardoor veel dingen makkelijker te vinden zijn. En, mocht dat niet helpen, rechts bovenin kun je een zoekterm invullen en daarmee alles vinden.

Delen:

1 Reactie “Nieuwe website Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

  1. Peter Smetsers op zegt:

    Er is weer veel tijd in gegaan maar ten opzicht van de oude site hebben we een weer een fris minimalistisch design en wat vele interactieve mogelijkheden geeft tussen Unie (intern) en de rest van de wereld!

Plaats een reactie