Na een intensieve Kids in Discipleship (KID) training en vier prachtige diensten stond het KID team van Amersfoort te popelen om te starten met de Kids in Discipleship lessen. Afgelopen sabbat, 27 april 2013, was het zover: de eerste KID les.8692140197_df625c1a3a_b

Het KID team mocht bij deze eerste KID les een negental gezinnen en een mentor verwelkomen. Meer dan verwacht! De ouders en kinderen zijn na één les al erg enthousiast en verheugen zich op de rest van de lessen.

Kids in Discipleship baseert zich op het model van discipelschap omschreven in Deuteronomium 6 vers 4 t/m 9 en stimuleert ouders om hun kinderen te begeleiden en helpen in hun geestelijke ontwikkeling.

Naast gemeente Amersfoort zijn in Nederland ook gemeente Dordrecht en gemeente Arnhem/Nijmegen intensief bezig met KID. Zowel de kinderen als de ouders genieten met volle teugen.

Wellicht is Kids in Discipleship ook iets voor uw gemeente?! Ieder jaar verzorgt het gezinspastoraat van de Nederlandse Unie een KID training. Kijk voor meer informatie in de agenda/kalender of stuur een mail naar kid@adventist.nl.

Delen:

Plaats een reactie