Sabbat 20 april reisden 600 kinderen (in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar) en begeleiders uit heel Nederland naar Scherpenzeel om samen de jaarlijkse Kidzrally te beleven. Dit keer stond de Kidzrally in het teken van de Bruiloft te Kana en daarom was gekozen voor het thema ‘Let’s Party!’ En feest was het zeker!
Kidzrally 2013

Bij de ingang stonden de lakeien de kinderen al op te wachten om ze welkom te heten op het bruiloftsfeest. De Kidzrally band zorgde direct voor een swingende bruiloftstemming. De poppenkast, een echte ceremoniemeester en het bruidspaar Dik en Dora maakten het feest compleet. En daar was natuurlijk ook onze Professor Pierewaaier die water in wijn wist te veranderen!

In de middag splitsen de kinderen zich op in verschillende leeftijdsgroepen om op hun niveau creatief bezig te zijn. De hele dag werd feestelijk omlijst door optredens van de kinderen zelf. Zo kregen we zang, dans en een vioolvoordracht voorgeschoteld. Hoogtepunt was zeker ook de verrassende flashmob van groep 7/8.

Onze Here God zal ondertussen druk zijn met het lezen van alle vragen die de kinderen aan hun feestballonnen de lucht in hebben laten vliegen.

Kinderen nemen steeds vaker een vriendje of vriendinnetje van buiten de Adventkerk mee naar de Kidzrally. Één zo’n vriendje (zelf ook christelijk van huis uit) zei op de terugweg: “Ik heb nog nooit zo’n leuk christelijk evenement meegemaakt.“

De volgende Kidzrally is gepland op sabbat 12 april 2014.

Delen:

Plaats een reactie