JC-Dare-To-Share-PosterVoorkant boek Steve0001Ds. Hans Ponte opende het Jeugdcongres afgelopen zaterdag met de woorden: “Dit is mijn tiende Jeugdcongres – en voor jou?”  En zo begon een weer prima Jeugdcongres. Dit keer in de Adventkerk van Den Haag die zich daar goed voor leent. De grote zaal herbergde ruim 400 jongeren die een afwisselend programma van muziek, toneel, voordrachten en video presentaties voorgeschoteld kregen. Bovendien ontvingen zij een prachtige Nederlandstalige versie van een boek van Steve Case, die als gastspreker de jongeren vandaag wist te boeien. Zijn boek “In Verbinding” is een eigen verdieping over geloof gebaseerd op het boek “Weg naar Christus” van Ellen G. White. De oproep van Willem Bakker, ADRA medewerker voor fondsenwerving, voor een project in Nepal resulteerde gelijk in een donatie van de jongeren van ruim 400 euro.

De jeugdleider van de Belgisch-Luxemburgse Federatie, ds. Carlos Rivero, werd welkom geheten alsmede de predikante van de Haagse adventgemeente, ds. Guisèle Berkel. Bovendien gaven de drie leden van het Dagelijks Bestuur van de Nederlandse Unie acte de présence, waarbij de algemeen secretaris, ds. Tom de Bruin de dagsluiting op een eigentijdse wijze verzorgde.

Delen:

Plaats een reactie