Ik voel me heel schuldig dat ik al bijna een maand geen blog heb geschreven. Wim Altink schrijft er eentje bijna elke week, maar ik kom er niet aan toe. Dat is natuurlijk maar een smoes, want Wims baan is net zo druk als de mijne, en hij maakt er wel tijd voor. Het is dus tijd voor een nieuwmaandsresolutie: vanaf nu, elke week een blog.

8470731096_549fa2eb7b

Deze en komende week zit ik in Engeland, helaas niet op vakantie. Deze week zit ik bij de Trans-Europese Divisie. Dat zijn de mensen die bestuursmatig tussen Nederland en de Generale Conferentie zitten. Zij zijn verantwoordelijk voor Noord en Oost Europa, en onder hen zitten dan de unies van elk land, waaronder Nederland.

Omdat er in het najaar een aantal nieuwe secretarissen zijn benoemd in de unies van Europa organiseert de secretaris van de divisie een training voor ons. Dat is heel handig voor ons beginners. Sommige dingen, zoals notuleren, waren niet heel vernieuwend voor mij, maar anderen weer juist wel.

Ondertussen is de weekje training voorbij, en kan ik met mijn nieuwe vaardigheden weer aan het werk.

Delen:

Plaats een reactie