Bij wie moet ik zijn voor een adreswijziging?

Dit mag u doorgeven aan onze receptioniste. U kunt haar bereiken door te mailen naar aamsenbakker@adventist.nl of te bellen naar 030-6939375

Hoe bereik ik de afdeling die ik nodig heb?

Als u geen e-mailadres hebt van uw contactpersoon, is het het gemakkelijkst om even te bellen naar het landelijk kantoor. (030-6939375). Onze receptionise helpt u graag verder.

Hoe kan ik helpen?

Onze afdelingen zijn altijd op zoek naar helpende handen. Voor de vele trainingsdagen en evenementen zijn bijvoorbeeld altijd mensen nodig die graag voor grote hoeveelheden mensen willen koken, koffie en thee willen schenken of die helpen bij het klaarzetten en opbouwen van de ruimte.

Heeft u wellicht twee rechterhanden of bent u juist heel creatief met woorden. Ook dan kunt u helpen. Vaak zijn er wel klusjes die gedaan moeten worden om activiteiten te ondersteunen. Ook op het landelijk kantoor is men altijd op zoek naar input.

Neem contact op via aamsenbakker@adventist.nl of bel naar 030-6939375. Geef aan wat uw talenten zijn of waar u graag bij wil helpen. Als het maar even mogelijk is, zal er dan gezocht worden naar een match.

Delen:

Plaats een reactie