Graag vraag ik uw aandacht voor de volgende zaken met betrekking tot het Congres.
1. Toen u op 28 oktober 2012 via de N224 Scherpenzeel naderde en de afslag naar de Breehoek wilde nemen moest u remmen voor een wegafzetting. De meeste van u konden er gelukkig voorbij komen. De kans dat dit de komende twee zondagen weer zal lukken, is gering. Wij hebben begrepen dat de betreffende rotonde volledig wordt afgesloten.
U kunt waarschijnlijk het beste via het dorp richting Breehoek rijden. De straat die naar de Breehoek leidt is aan het einde ook half afgesloten omdat men de toegang naar de N224 wil beperken. U moet gewoon doorrijden, indien nodig op de linker weghelft. De Breehoek is dus bereikbaar.

2. De ruimte waar de afgevaardigden vergaderen is alleen toegankelijk voor de afgevaardigden en gasten die door de Unie zijn uitgenodigd. Het is niet de bedoeling dat familieleden van afgevaardigden zich in de vergaderruimte bevinden. Als u gasten of familie wilt meenemen, laat hen dan van te voren weten dat er plaats voor hen is op de publieke tribune. Afgelopen zondag (28 oktober 2012) werd er op dit punt door sommige afgevaardigden geen gehoor gegeven aan aanwijzingen van het registratieteam. Dat betekende dat familieleden of gasten van de ene afgevaardigde op de tribune zaten en die van andere in de zaal. Dat roept vragen op en brengt leden van het registratieteam in verlegenheid, omdat het lijkt alsof er uitzonderingen worden gemaakt. Dit is niet massaal voorgekomen, maar ik vraag er aandacht voor omdat we graag de regels handhaven op een manier die voor ieder gelijk is.

3. U zult de komende zondagen gevraagd worden uw badge zichtbaar te maken bij de bediening van het buffet. Hoewel er voldoende was besteld bleek op enig moment dat bij het avondeten een aantal mensen niet bediend kon worden. Wij vermoeden dat belangstellenden en onverwachte gasten/familieleden zich in de rij bevonden. Gezien de kosten beperken wij ons tot maaltijden voor afgevaardigden en medewerkers. Graag uw begrip als u gevraagd wordt uw badge te laten zien.

Graag merk ik namens velen op dat ondanks de moeilijke zaken die ter sprake kwamen de sfeer van het eerste Congresdag positief was. Dat is natuurlijk allereerst een verdienste van u als afgevaardigden. Dank daarvoor.

Met vriendelijke groet en u Gods rijke zegen toewensend,

Gerard Frenk
Secretaris

een plattegrond van Scherpenzeel en een map i.v.m. de afsluiting van N224.

In de komende weken beginnen er 1 wegwerkzaamheden Werkzaamheden gemeente Scherpenzeel welke binnen nu en 2 weken beginnen N224 / N802, Scherpenzeel

Afsluiting wegwerk Waar: Ter hoogte van kruising De Dreef / Marktstraat / Barneveldsestraat, Scherpenzeel Wanneer: De gehele dag tussen 09-11-2012 en 10-11-2012, 20.00 uur Wat: Onderhoud en reconstructie kruising De Dreef – Marktstraat/Barneveldseweg: van maandag 29 oktober t/m woendsag 28 november. De Marktstraat is 3 weken afgesloten: van maandag 29 oktober t/m zaterdag 17 november. De kruising is een aantal nachten en zaterdagen totaal afgesloten Contact: Provincie Gelderland
provincieloket@gelderland.nl meer info (pdf) interactieve kaart  

Delen:

boek

Plaats een reactie