benefietconcert 20102012
Op zaterdag 20 oktober a.s. om 20.00 uur houdt “Something different” (een initiatiefgroep van Rotterdam-Noord) met vele Gospel-topartiesten een Benefietconcert. Met dit concert wil Something Different zoveel mogelijk geld ophalen zodat ADRA een speeltoestellen project in Suriname te Albina – Erowarte kan voltooien. DU bent allen van harte uitgenodigd!

Het concert vindt plaats in de Adventkerk Rotterdam-Noord, Minstreelstraat 9 te Rotterdam (loopafstand van het NS station R’dam-Noord).

In dit concert treden een aantal welbekende gospelgroepen en solisten op, maar ook nieuwkomers zoals: de GOSPELGROEP G-PROJECT o.l.v. Leo Davelaar en een SURINAAMS KINDERKOOR! En natuurlijk onze welbekende toppers zoals ADORATION & PRAISE, PURPOSE PRAISE, DIVINE VOICES, LEANDRA VAN OMMEREN e.a. zullen niet ontbreken. Deze bijzondere avond mag u dus niet missen!

Om de avond compleet te maken zullen wij de surinaamse sfeer doorvoeren in heerlijke exotische hapjes en drankjes die deze avond verkrijgbaar zijn. KOM EN STEUN HET GOEDE DOEL!!

De toegang is € 10,-p.p. Reserveren is mogelijk door per ommegaande een mail te sturen met uw:
naam, adres, telf nr en aantal pers.

Wees er snel bij want op is op!!
Voor meer info en reserveringen kunt u ook contact opnemen met:- Corine Groeneveld (mcgroeneveld@live.nl) – Jaleesa Monteiro (jaleesamonteiro@gmail.com)Let op!Heeft u gereserveerd?
Zorg er dan voor dat u op de dag van het concert om 19.00 uur uw reservering op komt halen.

Delen:

boek

Plaats een reactie