Sponsorloop Het Lichtpunt t.b.v. Thailand-missie Daniëlle KoningWeet u niet dat van de atleten die in het stadion een wedloop houden er maar één de prijs kan winnen? Ren als de atleet die wint. 1 Korinthiërs 9:24 (NBV)

Op 14 oktober neemt de 29ste Eindhovense marathonloop plaats, jaarlijks bezocht door gemiddeld 18.000 lopers en meer dan 180.000 toeschouwers. Geïnspireerd door 1 Corinthiërs 9: 24, doet de gemeente Het Lichtpunt (Eindhoven) dit jaar mee middels een sponsorloop!

Doel: een financiële bijdrage (donaties en fondswervingen) leveren ter bevordering van de evangelisatiemissie van Daniëlle Koning in Thailand.

Leden en niet-leden van alle adventgemeenten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de sponsorloop en/ of te supporten, zij het langs de route of giraal. Wij zoeken zowel ervaren als beginnende hardlopers voor de afstanden 2,5 en 5,0 km; hoewel je opgeven voor langere afstanden ook mogelijk is. Naast de verwachtte willekeurige donaties (contant/ giraal/ andere voorafgaande activiteiten), is elke loper verantwoordelijk voor zijn/ haar eigen sponsoren.

Loop ook mee of steun onze lopers en Daniëlle:
– in wezen met gejuich op 14 oktober 2012 in het centrum van Eindhoven
– op afstand op het rekeningnummer van Het Lichtpunt 113718063 o.v.v. “Sponsorloop Het Lichtpunt”

Inschrijven via Het Lichtpunt is mogelijk vanaf de leeftijd 6 jaar en t/m zaterdag 8 september op zendingeindhoven@gmail.com.

Wil je meer weten?
Neem gauw contact op met Jairus Martis via zendingeindhoven@gmail.com.

Delen:

boek

Plaats een reactie