Op Vaderdag 17 juni kwamen een aantal digitale diehards naar Oud Zandbergen om te vernemen hoe Lifeconnect voor hen een middel kan zijn om in de digitale wereld te kunnen getuigen.Lifeconnect is een initiatief van de Trans-Europese Divisie en behelst een social medium, dat overeenkomsten heeft met FaceBook. In feite is er een wisselwerking tussen beide.

De Lifeconnect website heeft vier hoofdthema´s: Ikzelf, Relaties, Spiritualiteit en de Wereld.
Onder elk hoofdthema hangen negen sub-thema’s, waaronder allerlei ‘posts’ kunnen worden geplaatst.

Het is de kunst daarbij gebruik te maken van korte en pakkende items, die reacties oproepen. Lange preken en veel woorden zijn voor deze aanpak niet geschikt. De bedenker van het geheel is Miroslav Pujic, al jarenlang de verantwoordelijke voor communicatie in onze divisie.

Nadat hij op 16 juni de gastspreker was geweest op de Antillean Explosion, leidde hij de samenkomst op 17 juni. Degene die de promoitie verzorgt voor Lifeconnect is een jongedame met de naam Mirjana, die dat vanuit Servië regelt. Zij was er op 17 juni ook bij.

Het is de bedoeling dat er zowel een Nederlandse als een Papiamento versie van Lifeconnect komt. Aan de vertaling van alle paginaonderdelen wordt nu hard gewerkt. Voorlopig moeten we ons dus nog even behelpen met de Engelse versie.

Wie belangstelling heeft of zich als vrijwilliger wil aanmelden,
kan terecht bij Peter Smetsers, de webcoördinator van de Nederlandse unie.
psmetsers@adventist.nl
Lifeconnect.info

Delen:

boek

Plaats een reactie