De buit is binnen. Met glans is het project ‘High Five voor Mariahoeve’ gekozen tot de winnaar van de prijsvraag in Den Haag Mariahoeve. Lex van Dijk mocht op 2 juli 2012 de cheque van 5000 euro in ontvangst nemen van een vertegenwoordiger van Aegon en de gemeente Den Haag.

‘High Five’ voor Mariahoeve had vier keer zoveel stemmen als de dichtstbijzijnde concurrent. Veel aanwezigen, al de juryleden, presentator Menno Bentveld en de wethouder van de gemeente Den Haag waren/zijn enthousiast over deze aanpak van Lex van Dijk.

Lex zegt:” Ik hou jullie op de hoogte want misschien is dit een aanpak die in andere gemeenten ook kan. Je zet jezelf op een bijzonder sympathieke manier op de kaart in de buurt waar je kerk staat. Alles wat je daarna organiseert, drijft op de krediet die je dan hebt.”

Informatie over het project:
Op 23 mei presenteerden 8 kandidaten hun idee voor de beste verbinding van Mariahoeve.

Dit gebeurde op het hoofdkantoor van AEGON tijdens een bijeenkomst onder leiding van Frits Wester. De kandidaten kunnen een bedrag van 5000,-euro winnen voor de uitvoering van hun idee. AEGON en het stadsdeel Haagse Hout stellen dit bedrag beschikbaar.

Om deze ideeën te presenteren zijn er filmpjes gemaakt, waarin de initiatiefnemer kort uiteenzet wat het idee inhoud. Deze filmpjes (en één predikant Lex van Dijk) zijn hieronder te bekijken. Uiteindelijk wordt het beste idee door middel van stemming gekozen uit deze ideeën.

Stemmen kan tot maandag 2 juli .
Vind je het een idee goed, zorg er dan voor dat je daarop stemt en moedig anderen ook aan een stem uit te brengen.
De andere filmpjes zijn nu ook beschikbaar op http://denktankmariahoeve.nl/besteverbinding.php

Dit is namelijk zo gebeurd: een stem uitbrengen kan door het sturen van een e-mail naar prijsvraag@denktankmariahoeve.nl (één persoon = één stem, ongeacht hoeveel verschillende e-mailadressen men gebruikt)

Delen:

boek

Plaats een reactie