Naar aanleiding van veel verzoeken organiseert de
Werkgroep Senioren een korte vakantie van
maandag 1 tot donderdag 4 oktober 2012.
We logeren in Bergheim, het conferentiecentrum van onze kerk,
dat gelegen is in Mühlenrahmede (Altena) in het Sauerland.

Het huis ligt in een prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden
en er zijn mogelijkheden voor excursies in de omgeving. Natuurlijk zorgt de werkgroep verder voor een gevarieerd programma met o.a. morgen- en avondwijdingen en gezellig samenzijn.

De reis is geheel verzorgd, inclusief vervoer per toeringcar vanuit Nederland naar Bergheim. Afhankelijk van de aanmeldingen zijn er diverse opstapplaatsen.
De prijs voor deze 4 dagen is € 230,- (exclusief de entree voor een eventueel kasteel- of grotbezoek).

Er worden vegetarische maaltijden geserveerd. De kamers zijn netjes, maar eenvoudig met wastafel. Douche en toilet bevinden zich op de gang. Deelnemers moeten wel mobiel zijn en kunnen zich opgeven tot 1 juli 2012 a.s.

Aanmelden is mogelijk door het ingevulde formulier uit de Advent terug te sturen en tegelijkertijd een aanbetaling van € 100,- of het volledige bedrag van € 230,- over te maken. Het volledige bedrag dient voor 1 augustus 2012 op de bankrekening bijgeschreven te zijn. Voor een annuleringsverzekering dient u zelf zorg te dragen.

Het rekeningnummer is: 1177.77.773 t.n.v. Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten, Huis ter Heide, o.v.v. Bergheim. Het aanmeldingsformulier kunt u sturen naar: Werkgroep Senioren, Amersfoortseweg 18, 3712 BC Huis ter Heide.
Nadere informatie over het programma ontvangt u van ons als alle aanmeldingen binnen zijn.

Maar … haast u … het maximaal aantal beschikbare plaatsen is 60.
De Werkgroep Senioren is blij u deze mogelijkheid te kunnen bieden. Het lijkt heel gezellig te worden en we hebben er nu al veel zin in!

Delen:

boek

Plaats een reactie