Rond 10 uur ’s ochtends druppelen de eerste motoren binnen bij het startpunt van de lentemotorrit 2012 in Kampen. Sommigen rijden bijna een thuiswedstrijd, maar een aantal heeft er al de nodige kilometers opzitten.Om half elf vertrekt de groep van 25 motoren onder een blauwe hemel over mooie weggetjes richting Drenthe.

De eerste stop is na twee uur bij Havelte, waar gelegenheid is om de hunebedden te bekijken en de inwendige mens van voedsel te voorzien. Ook even tijd om kennis te maken met nieuwe motorrijders en om met oude vrienden bij te praten.

Vervolgens gaat de tocht verder richting Dwingeloo om een ijsje te eten, want het weer is boven verwachting goed.
Tenslotte eindigt de rit in Staphorst, waar men afscheid neemt van elkaar en zich verheugt op de volgende toertocht dit najaar.

Opnieuw bedanken wij Erik van Doornik en Eric Versluijs voor het uitzetten en voorrijden van de tocht en voor het bij elkaar houden van de ‘kudde’, evenals onze Vader voor Zijn mooie schepping, het fraaie weer en Zijn zorg en bescherming.

Foto’s en filmpjes van de rit zijn binnenkort te vinden op www.adventvision.nl. Wanneer u zelf ook op de hoogte gehouden wilt worden van de komende ritten, dan kunt u dit laten weten door een mailtje te sturen naar o.amman@upcmail.nl.

Delen:

boek

Plaats een reactie