De Denktank Sociale Cohesie Mariahoeve organiseert de prijsvraag ‘de Beste Verbinding van Mariahoeve’: een zoektocht naar goede ideeën voor het verbinden van de bewoners van Mariahoeve.Op 23 mei presenteerden 8 kandidaten hun idee voor de beste verbinding van Mariahoeve.

Dit gebeurde op het hoofdkantoor van AEGON tijdens een bijeenkomst onder leiding van Frits Wester. De kandidaten kunnen een bedrag van 5000,-euro winnen voor de uitvoering van hun idee. AEGON en het stadsdeel Haagse Hout stellen dit bedrag beschikbaar.

Om deze ideeën te presenteren zijn er filmpjes gemaakt, waarin de initiatiefnemer kort uiteenzet wat het idee inhoud. Deze filmpjes (en één predikant Lex van Dijk) zijn hieronder te bekijken. Uiteindelijk wordt het beste idee door middel van stemming gekozen uit deze ideeën.

Stemmen kan tot maandag 2 juli .
Vind je het een idee goed, zorg er dan voor dat je daarop stemt en moedig anderen ook aan een stem uit te brengen.
De andere filmpjes zijn nu ook beschikbaar op http://denktankmariahoeve.nl/besteverbinding.php

Dit is namelijk zo gebeurd: een stem uitbrengen kan door het sturen van een e-mail naar prijsvraag@denktankmariahoeve.nl (één persoon = één stem, ongeacht hoeveel verschillende e-mailadressen men gebruikt)

Delen:

boek

Plaats een reactie