Het jaar 2011 ligt alweer vier maanden achter ons. ADRA richt zich volledig op het heden en de toekomst. Desondanks is terugkijken soms ook een goede gewoonte. ADRA doet dat met de presentatie van het jaarverslag 2011. Wij blikken terug op wat het afgelopen jaar gedaan is voor onze naaste en hoe wij in staat zijn geweest een verschil te maken. Het veranderen van levens, niet alleen door middel van woorden, maar ook door daden. ADRA toont aan dat dat wel degelijk mogelijk is. Hierbij wil ik u als betrokkene, lezer en/of donateur bedanken. Zonder uw gebed, telefoontjes, brieven en geld was het niet mogelijk om het werk van ADRA uit te voeren. Ik wens u veel leesplezier toe en hoor graag hoe u betrokken wilt blijven.

http://adra.adventist.nl/?page_id=897&lang=nl

Delen:

boek

Plaats een reactie