Op 12 mei 2012 organiseert ASI Nederland haar 1ste conferentie met als thema ‘ Kom nu in actie’. De conferentie vindt plaats in de Adventkerk van Den Haag, Robijnhorst 197 en duurt van 15:30uur tot 21:00uur.ASI Nederland wil een platform zijn, waar Adventisten uit Nederland en Europa hun ervaringen en kennis over evangeliseren met elkaar delen. Vanuit Europa zullen Ruben Diaz van ASI Europa en Jan Harry Cabungal van Europe 4 Jesus hun ervaringen vertellen. Nederlandse Adventisten krijgen de kans om financiele steun te krijgen voor hun evangelisatieproject.

Kom nu in actie
Het thema voor de conferentie is ‘ Kom nu in actie’. In Mattheus 28:18-20 geeft Jezus ons de opdracht om het evangelie wereldwijd te verkondingen. Overal ter wereld verkeren mensen in grote onzekerheid. Er zijn grote problemen op het gebied van de natuur en de economie. De verschillen tussen rijk en arm worden steeds groter en ongeveer 1 miljard mensen hebben dagelijks honger. Het is daarom tijd om nu in actie te komen en de mensen te vertellen over onze koning Jezus Christus en Zijn spoedige wederkomst.

Muziek en lekker eten
De conferentie zal worden opgeluisterd door verschillende zanggroepen. Een Adventistisch/Indonesisch cateringsbedrijf zal het avondeten verzorgen. De kosten hiervoor zijn € 10,- p.p. Reserveringen voor het avondeten kunnen gedaan worden door een overboeking te doen naar 68.34.26.834 t.n.v. ASI Nederland o.v.v. Avondeten ASI Conferentie. Reserveren voor maandag 7 mei.

Meer informatie
Voor meer informatie kan men terecht bij Lambro Triantos, secretaris van ASI Nederland. Telefoonnummer 078-6200960 of mail naar secretaris@asi-nederland.nl . ASI Nederland heeft ook een eigen Facebook pagina en is op zoek naar vrienden.

Delen:

boek

Plaats een reactie