Deelnemen aan een groot congres met je geloofsbroeders en verstrekt je geloof.
Van 6 t/m 8 juli 2012 zal het tweede congres voor Portugeessprekenden worden gehouden, deze keer in Genève, Zwitserland. De gastspreker is Pastor Alejandro Bullón, evangelist en bekend binnen de Adventkerk in heel Zuid-Amerika. Hij heeft verschillende boeken geschreven en is hij presentator van de Portugese versie van “Er staat geschreven”.Het congres is in de eerste plaats bedoeld voor Portugeessprekende Europeanen, maar ook nadrukkelijk open gesteld voor andere taalgroepen omdat alles d.m.v. headsets in het Spaans, Engels, Frans en Duits wordt vertaald.

Op Sabbat 7 juli zal er een grote doopdienst worden gehouden! Tientallen mensen laten op deze middag aan iedere aanwezige zien welk levenspad ze willen volgen. Mocht je hier ook interesse voor hebben, neem dan contact op met je plaatselijke predikant.

Tijdens het congres is er een Open Huis, waar de volgende uitgeverijen aanwezig zijn: Servir (Portugal), Vie et Santé (Frankrijk), Vie et Santé (Zwitserland) en Safeliz (Spanje).
Op het congres zullen 15.000 boeken van “A Grande Esperança” van Ellen White worden uitgedeeld. Het is een beknopte versie van “De Grote Strijd”.

Er zijn geringe inschrijfkosten van € 18 voor volwassenen en € 8 voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

De organisatie heeft een groot aantal hotels in de omgeving afgehuurd, waar tegen relatief lage kosten een (deel van) een kamer kan worden gehuurd.

Verkorte informatie kunt u in de Nederlandse bijlage vinden, de volledige informatie is in het Portugees.

Alle informatie is ook terug te vinden op de site www.adventistaseuropa.org.
Deze site is beschikbaar voor uw inschrijvingen, hotelreserveringen, maaltijden, etc. Via de site kunnen ook de betalingen gedaan worden met een creditcard.

Probeer deel te nemen aan dit congres en tref goede voorbereidingen want het zal een geestelijke zegen zijn voor u maar ook voor uw familie!

Bienvenue à Genève en dat God je rijkelijk mag zegenen!

6 t/m 8 juli 2012 2e Congres voor Portugeessprekenden in Europa.
Genève, Zwitserland.
Gastspreker Pastor Alejandro Bullón,
Thema “Revive Europa”.

De uitvoeriger gegevens staan in het docx bestand,
de bijlagen in het Nederlands en Portugees als pdf bestand

Delen:

boek

Plaats een reactie