De Trans-Europese Divisie, waaronder de Nederlandse Adventkerk valt, had voor 2012 € 26.000 te verdelen onder creatieve evangelisatie-initiatieven. Daarvan is bijna 40% toegewezen aan drie projecten in Nederland. Het gaat om de volgende projecten:
‘Health Adventure’, een project voor algemeen welbevinden op basis van de bijbels-adventistische leefwijze, waarvoor op dit moment enkele coaches getraind worden in een pilot project. Isis Dijkstra en Tabitha Dingjan werken dit plan uit en hopen na evaluatie ‘Health Adventure’ op verschillende plaatsen in Nederland te kunnen uitrollen.

‘Male Adventure’ is een project dat alleen nog op papier bestaat bij enkele personen in Heerlen. Het voorziet in een laagdrempelige manier om door middel van een survivalachtig programma bijbelse thema’s ter sprake te brengen onder (mannelijke) vrienden.

‘Omgekeerde graffiti ’ is een ludiek plan uit de gemeente Apeldoorn, om vervuilde stoepen en muren zodanig te schonen, dat er een tot nadenken stemmende boodschap achterblijft.

Delen:

boek

Plaats een reactie