Op zondag 11 maart vonden de eerste voorstellingen plaats van de film “De Schepping – de aarde is getuige”. In Emmen waren de 320 zitplaatsen in bioscoop Utopolis niet voldoende om alle belangstellenden op zondagmiddag de film te laten zien. Maandagavond was dat opnieuw het geval. Dinsdagavond volgt nog een vertoning om hierin te voorzien. Op zondagavond jl. vond de officiële Nederlandse première plaats in theater Orpheus in Apeldoorn. De Koninklijke Weger Zaal met 1.200 zitplaatsen was tot de nok toe gevuld.

De film De Schepping wordt deze maand door vier adventgemeenten (Apeldoorn, Emmen, Meppel en Groningen) in de beste zaal van de stad vertoond. De werkgroep o.l.v. Richard Esenkbrink, die de Duitse productie naar Nederland heeft gehaald, heeft als doelstelling zoveel mogelijk mensen te bereiken met het bijbelse getuigenis omtrent de schepping.

De 1.200 aanwezigen in Apeldoorn werden door Rob de Raad uitgenodigd voor vervolglezingen op de komende zeven zaterdagen. Daarvoor wordt eerst een informatieavond voor alle belangstellenden gehouden op woensdag 14 maart a.s. in de Recreatiezaal van Walterbosch. “Op een professionele wijze werd de presentatie in Orpheus door de plaatselijke adventgemeente verzorgd,” aldus Wim Altink – unievoorzitter – die in Orpheus aanwezig was, samen met Rudy Dingjan, als stafmedewerker van de unie lid van de werkgroep.

Zondag 18 maart is in de middag- en avondvoorstelling in Schouwburg Ogterop in Meppel de voorstellingen ook zeer goed bezocht.
Dat betekent bijna 1000 personen.

Volgende voorstelling:
woensdagavond 21 maart in de Martini Plaza in Groningen.

Delen:

boek

Plaats een reactie