Het is bijna zover; Something different staat voor de deur! De jeugd van Rotterdam Noord heeft gekozen voor een aanpak waarbij jongeren het verschil moeten maken. De jeugdrally op 26 november 2011 belooft een bijzondere dag te worden.

jeugdrally 2011

De jeugdrally zal op twee verschillende locaties van start gaan; namelijk vanaf Humanitas Bergweg en Humanitas Akropolis. Er zal daarentegen een gemeenschappelijk avondprogramma en een gezamenlijke afsluiting zijn bij Humanitas Bergweg.
Het ochtendprogramma start om 10.00 h en zal bestaan uit activiteiten met ouderen. Het avondprogramma start om 19.00h en zal bestaan uit overdenking en een mini concert.
Aanmelden graag via de website: http://www.something-different.nl/. De deadline voor opgave is 14 november 2011. Na deze datum kan dit niet meer in verband met de catering. Zonder aanmelding is het NIET mogelijk deel te nemen aan het ochtend programma.
Inschrijfgeld a  € 7,50 voor het dagprogramma graag overmaken tegelijk met de opgave op rekeningnummer 35.19.13.688  t.n.v. ZDA Rotterdam- Noord o.v.v. Jeugdrally Something Different. Aan de deur kan niet worden betaald!
De hoofdlocatie van de jeugdrally is:
Humanitas Bergweg
Adres: Bergwegplantsoen 10, 3037 SK Rotterdam

De alternatieve locatie:
Humanitas Akropolis
Adres: Achillesstraat 290, 3054 RL Rotterdam

 

 

Delen:

boek

Plaats een reactie