Op zondag 30 oktober kwamen in de kerk van gemeente Apeldoorn een honderdtal mensen samen voor de bijeenkomst getiteld Revival and Reformation.De gastspreker van deze dag was de education director
van de Trans Europese Divisie, Daniel Duda.

Daniel Duda.
De Nederlandse benaming van deze focus van de Generale Conferentie is Opwekking en Hervorming. De bijeenkomst was ook te volgen op internet. Via een live stream zagen tachtig huishoudens (een deel van) deze dag online.

De bijeenkomst werd geopend met een overdenking met als titel Welcome to Babylon. Duda riep de kerk hiermee op om in het midden van de samenleving te (gaan) staan. Na een korte pauze werden in drie presentaties verschillende aspecten van Revival and Reformation uiteen gezet. Naast de terminologie werd de historische en bijbelse context van opwekking en hervorming besproken. Duda concludeerde dat Revival and Reformation altijd heeft en zal bijdragen aan de inzet voor de naaste.

De bezoekers kregen na elke presentatie de kans om Duda vragen te stellen. Naar aanleiding van een verzoek van één van de aanwezigen is de powerpoint presentatie van deze dag beschikbaar gemaakt op de website van de Adventkerk. Volgens de organisatoren, Wim Altink en Jeroen Tuinstra, kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement.

Delen:

boek

Plaats een reactie