Tijdens de zonovergoten Districtsdag van Noord West Nederland is uitgebreid afscheid genomen van ds. Andrew Ewoo.

dr A. Ewoo

 Dr. Ewoo heeft de afgelopen vijf jaar als predikant gewerkt voor de adventgemeente Amsterdam Ghana. Hij heeft in deze gemeente enorm bijgedragen aan de groei (150 dopelingen in vijf jaar). Ook heeft hij voor kortere tijd de pastorale zorg op zich genomen van de adventgemeente Almere en Amsterdam-ZO. 

Bovendien is hij sinds december 2007 lid van het Algemeen Kerkbestuur. Eén van de cadeaus die ds. Ewoo en zijn vrouw ontving, was een set klompen, zodat zij terug kunnen denken aan hun Nederlandse avontuur als zij vanaf 4 december weer in Ghana wonen. Ds. Ewoo gaat met emeritaat na een lang en arbeidvol leven in verschillende landen o.a (Ghana, Ivoorkust, Canada en Nederland). 

De collegialiteit en vriendschap met predikanten in het district NWN (ds. Jurrien den Hollander, ds. Tom de Bruin , ds. Wim Wiersema en ds. Hans Ponte) was duidelijk zichtbaar.
Namens de Nederlandse Unie spraken ds. Gerard Frenk en ds. Wim Altink woorden van waardering voor Ewoo’s grote inzet. 

Delen:

boek

Plaats een reactie