De kerk van Den Haag, Robijnhorst 197 op 5 november a.s. een benefietconcert

benefietcncert

Een avondje Haags genieten? Dat kan want op 5 november 2011 organiseert de gemeente Den Haag een Benefietconcert voor een “Tweede” Huis in Burundi.

Dit wordt een concert met fantastische vocalisten die stuk voor stuk voor een spetterende avond zullen zorgen waarbij “het dak er zeker af gaat”. Hou je van sfeer en gezelligheid, wil je weer vrienden ontmoeten en geniet je graag van een muzikale avond, kom dan naar Den Haag op 5 november 2011.

Net als met de jeugdrally op 21 februari 2009, “Time Enough?”, hoopt de gemeente Den Haag ook nu weer voor een fantastische avond te zorgen. Het steunen van het goede doel en het beleven van een fijne avond, zijn redenen om dit concert niet te willen missen. De gemeente Den Haag heeft in november 2010 het project van ADRA een “Tweede” huis in Burundi geadopteerd en als doel gesteld om in een jaar tijd door verschillende activiteiten 5 huizen te financieren.

Door vooral plaatselijke materialen te gebruiken hoeft zo’n huis niet meer dan € 575 te kosten. De actie is tot nu toe al zo succesvol dat we reeds 9 huizen kunnen bouwen in Burundi. Met dit concert sluiten we het actiejaar af en hopen hiermee op 15 huizen uit te komen.

De werkgroep “Tweede” Huis in Burundi, bedankt nu al een ieder die op 5 november 2011 afreist naar Den Haag. Want door jullie aanwezigheid zullen de mensen in Burundi, voor wie de opbrengsten van dit concert bedoeld zijn, een eigen dak boven hun hoofd krijgen. Tot 5 november 2011 dus in Den Haag! Het concert begint om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur

Delen:

boek

Plaats een reactie