De motortourtocht van het najaar staat alweer voor de deur. Ditmaal hebben wij deze op zondag 18 september gepland, met als uitwijkmogelijkheid de 25

Erik heeft een mooie tocht uitgezet rondom de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer en langs de IJssel, waarbij het start- en eindpunt in Apeldoorn ligt.

De tocht is 140 kilometer lang en omvat twee oversteken met de pont. Daarom is het handig om wat kleingeld op zak te hebben (1x €.1,50 en 1x €.1,20).

Rond lunchtijd hopen wij te arriveren in Lettele, waar wij samen iets kunnen eten en drinken.

Wij willen uiterlijk om half elf vertrekken vanaf de McDonalds aan de A1 (Adres: Lange Amerikaweg 72) bij afslag Apeldoorn-zuid. Van tevoren is er uiteraard tijd om elkaar te begroeten, iets te drinken (of te ontbijten) en bij te praten. Naast de McDonalds zit een tankstation, zodat wij met volgetankte motoren van start kunnen gaan.

Ook deze keer geldt: Geen aandenkens, geen contributie, maar gewoon rijden en genieten!

P1030880

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van de tochten en de laatste ontwikkelingen, dan kun je een berichtje sturen aan Okko op o.amman@upcmail.nl. Je kunt natuurlijk ook deze website in de gaten houden!

Meer foto’s

Delen:

boek

Plaats een reactie