Beste broeders en zusters, Over enkele dagen start de grootste wandeltocht van Nederland en misschien wel in de wereld. 45.000 Wandelaars maken zich op om 30, 40 of 50 kilometer te gaan lopen.

Wandel daagse√ĄDRA

ADRA en IKN hebben besloten om hier aan deel te nemen. 7 Lopers hebben de uitdaging aangenomen en gaan deze afstanden lopen van 19 tot en met 22 juli. Zelf zal ik gaan voor de maximale afstand van 50 kilometer per dag.

U begrijpt dat wij dit niet alleen doen uit sportief motief, al is dat wel een belangrijke bijdrage. Ons doel is geld in te zamelen voor water in Afrika. ADRA doet dit in Nigeria waar we waterputten willen slaan om veilig en schoon drinkwater te krijgen. IKN heeft een soortgelijk project maar dan in Congo.

U kunt ons helpen door de lopers te sponsoren. Per kilometer, per dag, voor het evenement. Elk bedrag is welkom en wordt ingezet om levens in Nigeria en Congo te verbeteren. Changing one life at a time.

Uw bijdrage is meer dan welkom.
Stuur mij een email (geert@adra.nl) als u mee wilt doen en wat uw bijdrage zal zijn. Geld kan gestort worden op rekening: 37.83.85.747 t.n.v. ADRA o.v.v. Water voor Afrika

Heel veel dank voor uw bijdrage.

Met vriendelijke groeten, Geert Hendriks Directeur ADRA Nederland

Delen:

boek

Plaats een reactie