ESDA wil graag laagdrempelige en vrijblijvende cursussen aanbieden aan mensen die in hun eigen tempo meer willen leren over bijvoorbeeld archeologie, gezondheid en Bijbel.

Een van de doelstellingen van ESDA is om de kennis van en over de Bijbel in Nederland te bevorderen. Dat gebeurt onder andere door het aanbieden van gratis en vrijblijvende cursussen op het gebied van Bijbel, archeologie, gezond en meer.

Deze cursussen worden gratis aangeboden en kunnen geheel vrijblijvend in eigen tempo gevolgd worden. De komende periode ligt de nadruk op het geschikt maken van de cursussen voor het volgen via het web en het uitbreiden van het aanbod.

 ESDA in beweging 
“Op zondag 19 juni ’11 heeft mw. Joanne Balk aan  het Algemeen Kerkbestuur verslag gedaan van activiteiten van het Instituut ESDA, onderdeel van de Nederlandse Unie van Adventkerken. Tevens was ds. Bert Nab, voorzitter Adviesraad ESDA, aanwezig.

Het is goed om kennis te nemen van het volledige verslag, hetgeen is te zien via deze link hieronder.”

ESDA Presentatie 2011

Delen:

boek

Plaats een reactie