ADRA en IKN (Internationale Kinderhulp Nederland) organiseren voor het 2de achtereenvolgende jaar een Mission Trip. Deze zomer zijn er zelfs 2 trips.

Volg Mission Trip 2011 live via facebook en de website.

Via de facebookpagina van ADRA Nederland, geert Hendriks en de website (www.adra.nl) is de Mission Trip 2011 te volgen. De trip, die door ADRA is georganiseerd, is op zondag 3 juli gestart. In totaal verblijven 11 vrijwilligers (voornamelijk jongeren) in Roemenie om daar een helpende hand toe te steken.

De missiontrip vindt plaats in Odobesti, een uur rijden van Boekarest in Roemenië waar we verblijven bij IKN (Internationale Kinderhulp Nederland). IKN heeft daar sinds 1998 het ICC Kinderdorp Roemenie. De doelstellingen van de Mission Trip is tweeledig. Het helpen met de verbouwing van een oude koeienstal in een moderne bakkerij waardoor het kinderdorp minder afhankelijk wordt van giften van buiten. Het tweede doel is om bij ongeveer tien huizen nieuwe daken voor een aantal arme families in de nabije omgeving te plaatsen.

Wil je alvast informatie over de Mission Trip 2012, neem dan contact op met geert@adra.nl.

Delen:

boek

Plaats een reactie