Zaterdagavond 8 oktober zal er in schouwburg de Flint te Amersfoort een groot advent concert georganiseerd worden. The Gospel; Lifting him up is het vervolg op het grote succes The Gospel; Singing in His presence dat in 2009 plaatsvond.

 De avond zal gevuld worden met optredens van bekende en minder bekende namen uit de adventkerk. Stuk voor stuk zijn deze groepen en solisten zeer talentvol en ze zullen dan ook borg staan voor een geweldige ervaring. De organisatie van de avond is in handen van GospelFuse dat afgelopen jaar ook verantwoordelijk was voor de zeer gewaardeerde talentenshow GospelFactor.

Tijdens de open dag van Oud Zandbergen op 26 juni gaan de kaarten in de voorverkoop. Deze zijn te verkrijgen voor 20,- euro per stuk en uitsluitend op deze dag krijgt u daarbij een unieke ‘The Gospel pen’ cadeau. Voor al uw vragen kunt u deze dag ook terecht bij de GospelFuse stand.
The Gospel
The Gospel; Lifting Him up
Zaterdag 8 oktober 20.00 uur
Schouwburg de Flint, Amersfoort
Entree € 20,- per kaart

Delen:

boek

Plaats een reactie