P1030880

Rond half tien druppelen de eerste motoren binnen bij de McDonalds in Woerden. Sommigen hebben er al een aardige rit opzitten, want men komt uit het hele land en zelfs van daarbuiten. Er wordt kennis gemaakt en oude banden worden weer aangehaald. De motoren worden bekeken en bewonderd en vooral de klassieke Laverda oogst goedkeurende blikken. P1030878 Ondanks de (gelukkig onterechte) minder goede weersvooruitzichten verzamelen zich uiteindelijk toch 36 motoren. Na een korte uitleg over hoe er gereden wordt en een gebed van de meerijdende predikant Tom de Bruin gaat de groep op pad. De tocht voert langs riviertjes, kronkelende weggetjes, weidegebieden en plassen door het westen van het land en het is een leuk gezicht de rij motoren door het landschap te zien slingeren. De rit maakt maar weer eens duidelijk, dat ook in Nederland Gods hand in de natuur nog overal om ons heen te zien is. Rond een uur of vier is men weer terug bij het vertrekpunt in Woerden. P1030870 Op een kleinigheidje na verloopt alles gesmeerd en koersen de deelnemers weer voldaan terug naar huis. In september willen wij weer gaan rijden, dus houd deze website in de gaten!

Meer foto’s

 

Delen:

boek

Plaats een reactie