Upgrade is een toerustingfestival hetgeen de Nederlandse Unie organiseert voor de ambtsdragers van de locale adventgemeenten.

Inspirerend
Een inspirerend weekend op het terrein van de Adventkerk in Huis ter Heide, van 5-8 mei 2011. Vrolijke geluiden, lachende gezichten en serieuze aandacht, kenmerken waar Upgrade 2011 voor staat.

200 mensen
Tweehonderd mensen doen of helpen van mee aan Upgrade, waaronder zo’n veertig kinderen. Voor die laatste groep verzorgt de kindersabbatschoolleiding van Gouda een uitgebreid programma voor drie leeftijdsgroepen. De volwassen deelnemers besteden ieder ruim 15 uur aan persoonlijke en functionele groei in een van de zeven beschikbare trajecten op vlakken van diaconie, evangelisatie, jeugd of onderwijs.

Opleidingsplaats
Het hoofdgebouw en de kapel van Oud Zandbergen keren weer terug tot hun oorspronkelijke bestaansreden, namelijk een opleidingsplaats. In de grote Upgradetent geniet iedereen van de gezamenlijke ochtendwijdingen en avondprogramma’s met Richard Rice

Gastspreker
Richard Rice boeide zijn gehoor met inspirerende verhalen en overdenkingen. Ook zijn workshop over vergeving als de ultieme manier van leven kon op waardering rekenen. Het rijk van God Gedurende het weekend werd zijn vertaalde boek UPGRADE boek ‘Het rijk van God’ gepresenteerd door Ds. Wim Altink, voorzitter van de kerk in Nederland.

Goede sfeer
Mooi weer, goed eten en een gezellige sfeer maakten het weekend tot een plezierig samenzijn dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Delen:

boek

Plaats een reactie