Zaterdag 16 april, het zonnetje schijnt, de matrozen staan klaar, de rode loper ligt uitgerold voor 600 enthousiaste kinderen en begeleiders. De juiste ingrediënten voor een geweldige Kidzrally.

Kidzrally 2011

En geweldig was de 10de Kidzrally met het thema “Kompas en Roer” zeker.
In de ochtend zijn de kinderen getrakteerd op een poppenkast en optredens van kinderen uit verschillende gemeenten. Professor Pierewaaier beleefde samen met een echte piraat een spannend avontuur. Ook de Kidzrally Band zorgde voor een vrolijke noot.

Met hun paspoort in de aanslag maakten de kinderen in de middag een reis langs verschillende landen die ook door Paulus zijn bezocht. Turkije, Cyprus, Israël,Griekenland, Malta, Italië, in ieder land was een spannende activiteit te beleven. Ook is er afscheid genomen van de kinderen uit groep 8, zij zijn vanaf volgend schooljaar van harte welkom bij de Tienerclub.

De kinderen kijken nu al uit naar de volgende Kidzrally, deze vindt plaats op zaterdag 14 april 2012.

Bekijk hier enkele foto’s.
meer foto’s bekijken en bestellen kan ook

Delen:

boek

Plaats een reactie