Vredenoord biedt zorg, wonen en welzijn voor haar bewoners in het verzorgingshuis en op de somatische en psychogeriatrische verpleegafdelingen.
Ons doel is dat de bewoners in Vredenoord het warme, persoonlijke en welkome gevoel van “thuis” beleven. In onze zorg streven wij naar een holistische benadering.
Tot Vredenoord behoort ook het aanleunwoningencomplex “Intermezzo”, dat naast het verzorgingshuis is gelegen.

Functie-omschrijving:
De afgelopen jaren hebben de teams eenduidige aansturing moeten missen. De teams zijn goed gemotiveerd met een prettige werksfeer, maar zij hebben ook sterk behoefte aan goede leiding en een heldere aanpak. Als stevige, senior teammanager zorg ben je verantwoordelijk voor:

· het managen en coachen op basis van integraal management van de operationele intramurale zorg- en dienstverlening. Dit geef je vorm door een coachende manier van leidinggeven aan medewerkers in overeenstemming met de zorgvisie en het beleid van Vredenoord;
· een effectieve en efficiënte werkorganisatie binnen het verzorgingsteam o.a. door het vertalen van de gemaakte afspraken binnen de zorgarrangementen naar formatie en de efficiënte inzet van mensen en middelen;
· de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening binnen jouw team; · de juiste afstemming met je directe collega teammanagers. Je functioneert als primus inter pares (de eerste onder de gelijken);
· het mede ontwikkelen van het strategisch beleid in je rol als lid van het managementteam en voor de uitvoering van het tactisch en operationeel beleid;

Wij vragen:
· Je hebt een opleiding op HBO werk- en denkniveau, waarbij tevens relevante werkervaring en aantoonbare management- en coachende vaardigheden een vereiste zijn.
· Je hebt een verpleegkundige opleiding (niveau 4 of 5).
· Je hebt goed financieel inzicht en bent in staat om te sturen op productie, budget en formatie. Je kunt prima overweg met managementinformatiesystemen.
· Je bent een gedreven mensenmens die goed kan samenwerken en sterk ontwikkelingsgericht is.
· Competenties: organisatorisch sterk, zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, systematisch en planmatig daadkrachtig, oordeelvrij, sociaal en stressbestendig, enthousiasmerend en samenbindend.
· Je hebt oog voor de wijze waarop de bewoner zijn persoonlijk geloof en zingeving beleeft.
· Je kunt je in een holistische benadering van de bewoner vinden.

Dienstverband:
Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. 32 uur per week, verdeeld over 4 dagen.

Werktijden:
In overleg.

Salaris:

Een salaris conform CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg in FWG 55, indeling afhankelijk van opleiding en ervaring.

Aanvullende informatie:

Wij bieden je een zelfstandige functie in een kleinschalige (HKZ-gecertificeerde) organisatie. Op aanvraag is een functiebeschrijving beschikbaar.

Informatie:
Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met mevr. P.A. Koeweiden, raad van bestuur of mevr. H. Westra, personeelsfunctionaris, tel. 030-6391665.
Onze website vindt u via www.vredenoord.nl

Solliciteren:
Organisatie : Woonzorgcentrum Vredenoord
Afdeling : Personeelszaken, t.a.v. H. Westra
Adres : Prins Alexanderweg 2, 3712 AA Huis ter Heide
Contactpersoon : personeelszaken@vredenoord.nl
Sluitingsdatum : 15 april 2011

Online Solliciteren

Heeft u interesse in een van onze vacatures, of wilt u een open sollicitatie insturen? Vul dan de gevraagde gegevens in via Onilne Solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

Delen:

boek

Plaats een reactie