Het Landelijk kantoor van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten in Huis ter Heide is per direct op zoek naar een

AJV-SCOUTING CONSULENT / PATHFINDER DIRECTOR AJV-scouting Consulent (16 uur).

Al meer dan 40 jaar is AJV-scouting één van de pastoraten voor kinderen en jongeren binnen het Advent Jeugd Verbond, het departement voor jeugdwerk binnen het kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Met een zestal scoutinggroepen, zestigtal leiding en een kleine 200 jongeren en kinderen neemt AJV-scouting een unieke en groeiende plek in binnen Scouting Nederland en de Adventkerk. AJV-scouting is een “confessionele” groep binnen Scouting Nederland en internationaal maakt zij deel van het Advent Youth Pathfinder Work.

De functie:
Als AJV-scouting consulent geef je leiding aan het landelijk scoutingwerk, adviseer je de jeugdsecretaris ten aanzien van beleid en uitvoering, ben je verantwoordelijk voor de AJV-scoutingkampen, evenementen en trainingen. Tevens onderhoud je contacten met Scouting Nederland en met verschillende lagen binnen de wereldkerk. Je bereidt agenda’s en informatie voor van vergaderingen en zit enkele voor. Als AJV-scouting consulent leg je direct verantwoording af aan de jeugdsecretaris. meer weten over deze functie ?

Interesse? Sollicitaties met uitgebreide C.V. kun je tot uiterlijk eind februari 2011 richten aan: 

Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten, t.a.v. de heer Jeroen Tuinstra CV met  motivatie naar:
AJV-scouting
t.a.v. Jeroen Tuinstra
Amersfoortseweg 18
3712 BC  HUIS TER HEIDE
jtuinstra@adventist.nl
Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je ook schrijven naar ajv@adventist.nl of bellen met: 030 – 6 93 93 75.

Online Solliciteren

Heeft u interesse in een van onze vacatures, of wilt u een open sollicitatie insturen? Vul dan de gevraagde gegevens in via Onilne Solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

Delen:

boek

Plaats een reactie